In een leesgroep lees je meer, en je komt leuke mensen tegen.

De leesgroepen van de landelijke organisatie Senia bieden u de mogelijkheid. Op vrijdagmiddag 21 september, 15.00, is er een informatiemiddag, georganiseerd door Senia samen met boekhandel Van Pampus over leesgroepen geschiedenis, kunstgeschiedenis en filosofie.

Leesgroepen van Senia kiezen uit een boekenlijst van goed leesbare boeken, en maken gebruik van door deskundigen opgesteld studiemateriaal en discussievragen. Zo verzandt het gesprek niet, en kom je toch verder met elkaar ook al is er geen docent bij.
De groepen bestaan uit gemiddeld 7/8 personen en komen roulerend bij de boekhandel of bij de deelnemers thuis bij elkaar. De kosten bedragen €35,00 per jaar. Meer over de werkwijze van Senia vindt u op www.senia.nl

Waar en wanneer
De bijeenkomst vindt plaats op vrijdag 21 september, om 15.00 uur, in een ruimte van Boekhandel Van Pampus, KNSM-laan 303.
Aanmelden kan bij amsterdam@senia.nl maar hoeft niet. De bijeenkomst is gratis en vrijblijvend. Bent u verhinderd maar hebt u wel interesse, laat het dan even weten, dan houden we u op de hoogte.