Stadsdorp Java-eiland organiseert weer een diner voor alle buurtbewoners.
Dit keer een Marokkaanse maaltijd in restaurant The Glass House, Sumatrakade 613. En wel op 8 maart, 2019.


Tijdens het diner kunnen buurtbewoners optreden.
Wil je ook optreden? Laat ons even weten!

Het Marokkaanse driegangen buffet diner kost € 25,- pp, kinderen € 17,50.
Wijn, bier en frisdrank wordt apart afgerekend.
Vegetariërs kunnen alles eten op de kipbastilla en de drumsticks na.
Reserveren èn betalen graag vòòr 1 maart via actie.stadsdorp@gmail.com

Buffet menu:

Voorgerecht;
Kipbastilla
Zaalouk salade van aubergine

Hoofdgerecht;
Couscous,
  Drumsticks,
 Gestoofde en gekruide groente,
 Gekarameliseerde uien met rozijnen.

Bijgerechten;
Humus met gefrituurde lavashbrood met pure olijfolie.

Dessert;
Panacota met stukjes fruit
Kinderen mogen in de keuken helpen het toetje klaar te maken.


Je buurtgenoten ontmoeten en samen eten? Dan is dit je kans!

Reserveren:
Reserveren is niet meer mogelijk.
Vorige jaren was het iedere keer een vol huis en erg gezellig. Daar hopen we dit jaar ook weer op. Tot 8 maart!


Invitation Winterdinner
Do you want to meet your neighbours? Share our Winterdinner in
The Glass House.

On March 8 Stadsdorp Java-eiland holds a dinner for all the residents of the  island.
This time it will be a Moroccan meal in restaurant The Glass House, Sumatrakade 613.

Local residents may perform during this dinner.
Do you also want to perform? Let us know!

The Moroccan three-course buffet dinner costs € 25, - pp, children € 17.50. Wine, beer or softdrinks will have to be paid separatily.
Except for the chicken bastilla and the drumsticks, the rest of the menu is suitable for vegetariëns.



                                              Menu:
                                            Appetizer;
                                          Chicken bastilla
                                   Hallouk
aubergine salad

                                             Main dish;
                                              Couscous,
                                             Drumsticks,
                                Stewed and seasoned vegetables,
                                   Caramelized onions with raisins.

                                          Side dishes;
                       Humus with deep-fried lavash bread with pure olive oil.

                                            Dessert;
                            Panna cotta with pieces of fruit
                   Children can help to  prepare the dessert in the kitchen.


In previous years it was a full house every time and very cozy. We hope for  the same again this year. Until 8 March!