In de rest van Amsterdam wordt het Amsterdamse GFE (bijna 70.000 ton per jaar) nu nog met het restafval verbrand. Jammer, want GFE is een waardevolle grondstof waar we veel duurzame producten van kunnen maken, zoals biogas en compost.

Maar tegenwoordig kunnen we er nog veel meer mee:
op vrijdag 12 oktober om 16.00 uur tot 17.00 uur kunnen 300 bewoners gratis komen kijken naar designkleding gemaakt van groente- en fruitafval!

Het designers duo TrinhBecx (www.trinhbecx.com) en Talking Trash Fashion (www.dsfw.nl) presenteren dan in de garage van de Afvalinzameling van de gemeente Amsterdam, in stadsdeel Oost, een collectie kleding gemaakt van textiel van o.a. sinaasappelschillen en groenteresten.
Het is een unieke presentatie als onderdeel van de Dutch Sustainable Fashion Week, waar maar een beperkt aantal zitplaatsen voor zijn. Een unieke kans!

Meld je aan op info@dsfw.nl met als onderwerp: “Aanmelding Talking Trash Show”. Als je op tijd instuurt en tot de eerste 300 reacties behoort, ontvang je van ons een bevestiging en waar je moet zijn voor de modeshow in de garage in oost.