Daarom willen we de komende maanden op elke eerste en derde zondag van de maand in de tuin gaan werken. Iedereen is natuurlijk van harte welkom om mee te doen. We beginnen 's middags om 14 uur, zodat het een beetje aangenaam van temperatuur is op de tochtige noordkant van ons eiland.

Het budget dat we van het stadsdeel hebben gekregen is op, in ieder geval voor dit jaar. Als we dus meer bloeiende planten willen, zullen we die zelf mee moeten brengen. Maar met zoveel buurttuinders lijkt dat ons heel goed te doen. Als we allemaal een paar zomerbloeiers kopen, is de tuin zo vol.

Het tuingereedschap zit veilig opgeborgen achter slot en grendel in de garage van Hispania. We zullen zorgen dat het aanwezig is op de tuinmiddagen.

Nog een kleine waarschuwing: een deel van het gereedschap werd, terwijl we nota bene daar aan het werk waren, gestolen door buurtkinderen! We hebben gelukkig alles terug kunnen halen maar we moeten dus op blijven letten als we bezig zijn.

We beginnen in april, dus 2 april is de eerste tuinmiddag en openen we het tuinseizoen 2017. Zet het in je agenda, we hopen jullie allemaal te zien. En als je de 2e niet kunt komen, dan zien we je wellicht de 16e: we zijn met genoeg.

Hartelijke groet,

Hilda, Geerteke, Karin, Anja, Hilke